Москальська мерзота залишила за собою міни — В’ячеслав Чаус

«Над областю літають літаки та ракети», — голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус закликав мешканців регіону дотримуватися заходів світломаскування.

«Не забуваємо, що в країні війна; ми не забуваємо, що в нашій країні перебуває ворог. Це стосується всього: і пересування по населених пунктах, і пересування між населеними пунктами. Усе заміновано. Ви знаєте, що є дуже багато місць, де ми не можемо навіть проїхати. Піротехніки працюють», — наголосив Чаус.

Днями ми повідомляли про те, як у селі Ягідне водій з'їхав на узбіччя, внаслідок чого підірвався на міні. На цьому наголосив В'ячеслав Чаус.

«Москальська мерзота залишила за собою міни», — зазначив глава ОВА. — Ми залучаємо додаткові сили з інших регіонів для розмінування, але на це треба більше часу — не все ми можемо швидко зробити».

У мережі поширюється інформація про нібито закриття Чернігова. Чи справді це відповідає дійсності?

«Місто ніхто не зачиняє, якщо така потреба буде, ми повідомимо окремо», — підкреслив керівник області.

Однак він попросив громадян поки що не повертатися до своїх домівок.

«Без критичної необхідності до міста не повертайтеся, бо ми повинні відновити інфраструктуру, а чим більше людей повертається, тим більше ми повинні витрачати додаткові ресурси», – акцентував увагу В'ячеслав Чаус.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?